Saab Club Lakes & Mountains Tour 2024

Van 26 mei t/m 3 juni 2024 is de tweede Saab Club ledenreis georganiseerd. Deze keer ging de ledenreis naar Slovenië en Noord-Italië. In Bled in Slovenië starten 14 equipes met hun Saab aan een tour door Slovenië en Italië. De groep werd vergezeld door één Matra Murena van de reisorganisator Roads4Classics en één Volkswagen Caddy van Van Dijk Autotechniek als technische ondersteuning. Wederom was het contact onderling vanaf de eerste minuut hecht.

De route was opgesteld middels het bekende bol/pijl systeem en bracht de deelnemers in 9 dagen van Bled – Postojna  – Lido di Jesolo – Garda meer – Gravedone – Como meer. Onderweg was voldoende tijd om rond te kijken of een lunch of koffiestop te maken en dat werd dan ook veelvuldig gezamenlijk gedaan. Overnacht werd in eerste klas hotels, allemaal gelegen op bijzondere locaties en ’s-avond was het vaak nog lang gezellig.

De plannen voor een volgende ledenreis zijn in de maak, min of meer het gelijke concept, maar dan naar andere landen, namelijk; Denemarken & Zweden. Dus hou de agenda in de gaten op de SCN website voor de Saab Club Nederland Scandinavië Tour.

Dank voor het beschikbaar stellen van de foto’s aan de deelnemers van de Saab Club Lakes & Mountains Tour 2024.